ΜΕΛΕΤΕΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΛΑΜΥΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑΡΙΑΣ 

ΑΓΩΓΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΕ ΜΕΝΗΤΕΣ.

Υπεγράφη μεταξύ του Δήμου μας και του αναδόχου μελετητή η σύμβαση (αριθμ. Πρωτ. 8333) για την εκπόνηση οριστικής υδραυλικής μελέτης για την κατασκευή δικτύου ύδρευσης των οικισμών Λάμυρα, Μεσαθούρι, Στραπουριές, Υψηλού της  Κοινότητας Λαμύρων, καθώς των οικισμών Αλάδου, Σασά, Κουρέλι, Μένητες, Μεσαριά,  Αλαδινού, Κουμανή, Φάλλικα της κοινότητας Μεσαριάς. Η ανάθεση στον ανάδοχο έγινε στις 28/7/2023.

Παράλληλα με την ίδια σύμβαση ανατέθηκε η υδραυλική μελέτη για την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων και αγωγού μεταφοράς του οικισμού Μένητες.

Οι αγωγοί ύδρευσης έχουν εκτιμώμενο μήκος 3,6 χιλιόμετρα και του αγωγού αποχέτευσης (Μένητες) 0,5 χιλιόμετρα προς το υφιστάμενο δίκτυο αποχέτευσης με αποδέκτη τον Βιολογικό Άνδρου.

Η σύμβαση είναι προϋπολογισμού 37.138,00€ και χρηματοδοτείται από την Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Αιγαίου και Νησιωτικής πολιτικής.

Συνεχίζουμε με μελέτες και έργα που βελτιώνουν σταδιακά την καθημερινότητα των πολιτών.

Δρομολογούμε την αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων και ελλείψεων του Νησιού.

Μαζί χτίζουμε την Άνδρο που μας αξίζει.

ΔΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τέσσερα χρόνια Δήμαρχος δεν γνώριζε το πρόβλημα, το διαπίστωσε προεκλογικά. Πόσο βλάκες νομίζει πως είμαστε;

  2. Όλα στον Βωμό της Κάλπης και όποιον παρασύρουν. Ντροπή και Αλητείες είναι αυτά που γίνονται. Για τελείως ανεγκέφαλος μας περνάνε ?

  3. Στο κίτρινο ιστοτοπο μονο μίσος και εμπάθεια έχει ο διαχειριστής για τον Σουσουδη ,όλα τα βλέπει μαύρα. Πρέπει να βγάζει πολλά φράγκα για να τα δίνει όλα υπέρ Λοτσαρη

  4. Έχουν πάθει ΠΑΝΙΚΟ .Στο φβ ο Λοτσαρης ισχυρίζεται για την δήθεν επίλυση του προβλήματος νερού στο Φελλό,Κατακαλαιοι και Άνω Γαυριο κλπ.
    Τα δείνουν όλα για να παρασύρουν όσους μπορούν περισσότερους .
    Νομίζουν ότι είμαστε Χαζοί. Ήταν 4 Χρόνια Δήμαρχος , τώρα τθυμήθηκε το πρόβλημα .
    ΝΤΡΟΠΉ ΆΘΛΙΟΙ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.