Παρακολουθείτε την σταυροδοσία από την επίσημη σελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών.

 

➤➤➤https://ekloges.ypes.gr/current/d/home/districts/3103/

https://ekloges.ypes.gr/current/d/home/municipalities/9268/

 

Δευτέρα 01:20: ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – Οκτώβριος 2023

 

ΤΕΛΙΚΑ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Συγκεντρωτικά

Αναλυτικά

 

Δευτέρα 01:10 

Με ένα εκλογικό τμήμα του Γαυρίου να υπολείπεται για την εκλογή του Δημάρχου Άνδρου βαίνει σιγά -σιγά προς το τέλος της η εκλογική διαδικασία.

Ευχαριστούμε θερμά τον Φίλιππο Κυρτάτα, τον Σπύρο Τσαούση, την Άννα Βούλγαρη, τον Γιάννη Μηνδρινό για την συμβολή τους στην ζωντανή μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Υπομονή και ψυχραιμία, σε λίγο θα ξέρουμε. 

Οδηγίες: Ανοίξτε το Φύλλο του Excel (ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ) που φαίνεται παρακάτω. Αμέσως φαίνονται τα συνολικά αποτελέσματα.

Στο κάτω αριστερό μέρος του φύλλου φαίνονται οι 2 σελίδες του (ΣΥΝΟΛΟ (προεπιλογή) και ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ). Στην σελίδα αναλυτικά μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα ανα εκλογικό τμήμα. 

Η Ενημέρωση γίνεται αυτόματα με την μετάβαση από την σελίδα ΣΥΝΟΛΟ στην σελίδα ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ και αντιστρόφως. Η ενημέρωση στα κινητά σας σε θέση landscape.

 

[useyourdrive mode=”files” dir=”1PmpVsvvz5gPCRY-ltaVrmvQYyVJkxEC5″ account=”117888057324935690436″ viewrole=”administrator|editor|author|contributor|subscriber|guest” downloadrole=”administrator” upload=”1″ uploadrole=”administrator|author” searchrole=”administrator” upload_folder=”0″ upload_auto_start=”0″]

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.