Παραίτηση Ε. Μπάλλα, ανάληψη Β. Πομόνη

Παραίτηση Ε. Μπάλλα, ανάληψη Β. Πομόνη

 

 

 

 

 

Μετά την παραίτηση του κ. Ελευθερίου Μπάλλα από το αξίωμά του και τα κοινά, την θέση του στον Δήμο, αναλαμβάνει μέχρι το τέλος της θητείας του ο δικηγόρος και πρώτος σε ψήφους στις δημοτικές εκλογές 2019, Βασίλης Πομόνης.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι αργά για δάκρυα και Ηρωική Έξοδο.
    Την αξιοπρέπεια σου , με δική σου ευθύνη και επιλογή την έχεις μηδενισειιιιιιι
    Την συμφωνία εσύ δεν τήρησες
    Μη προσπαθείς να την βγάλεις καθαρή με την παραίτηση και να ξεχαστούν αυτά που έχεις κάνει στα ΔΣ

  2. Είναι ένα βρώμικο και ύπουλο κόλπο για να κατεβάσει τα μολύβια το σύστημα Λοτσαρης .Να μη συντάξει τεχνικό πρόγραμμα , προϋπολογισμό ,καθημερινή διαχείριση, τήρηση προθεσμιών κλπ ,επικαλούμενοι ότι έχασαν την πλειοψηφία και με μοναδικό σκοπό να σπριμωξουν όσο πιο πολύ μπορέσουν την Νέα Δημοτική Αρχή Άνδρου.
    Για μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να πάρουν εκδίκηση που έχασαν Δεν τους ενδιαφέρει καθόλου η ΆΝΔΡΟΣ

  3. Μετά τον προεκλογικό οργασμό εργασιών (έστω της πλάκας), έχουν κατεβάσει ρολά. Ούτε τα σκουπίδια δεν μαζεύουν . Το μόνο που καταφέρνουν είναι να επιβεβαιώνουν την χείριστη εντύπωση που έχουν οι Ανδριώτες για την αποχωρούσα δημοτική αρχή και την εκδικητικότητα με την οποία αντιμετωπίζουν τους πολίτες που δεν τους ψηφίζουν.

  4. Ο Γενικος Γραμματέας του Δημου Άνδρου καθώς και όλοι οι Δημοτικοί Υπάλληλοι με οποιαδήποτε καθήκον και σχέση εργασίας οφείλουν να συνεχίσουν να εκτελούν ΑΠΡΌΣΚΟΠΤΑ τα καθήκοντα τους πχ σύνταξη τεχνικού πρόγραμματος και προϋπολογισμού ,συνέχιση έργου ρουτίνας Δήμου κλπ κλπ και όχι ανάλογα με τις δημοτικές εκλογικές προτιμήσεις τους ,διότι υπάρχει ο Δ.Κ. και ο Π.Κ. που προβλέπει συγκεκριμένα πράγματα ……

  5. Ανδριώτη φοροόγουμενε ξέχασες να συμπεριλάβει τον Δήμαρχο, τους Αντιδημαρχους και τους εκλεγμενους Δημοτικούς Συμβούλους της Συμπαραταξης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.