Με ένα ακόμη χρυσό ο Λ. Τσορτανίδης κοντά στην πρόκριση

«Χρυσός» και πάλι ο Λεωνίδας Τσορτανίδης

Ελπίδες τρέφουν όλοι στον χώρο της ελληνικής ιστιοσανίδας για τον Λεωνίδα Τσορτανίδη και την συμμετοχή του στην Ολυμπιάδα του Παρισιού.

Με ένα ακόμη χρυσό ο Λ. Τσορτανίδης κοντά στην πρόκριση Και οι ελπίδες φαίνεται να εκπληρώνονται αφού ο εξ Άνδρου ορμώμενος Λεωνίδας Τσορτανίδης, αθλητής του ΝΟΑ ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου  αφού τερμάτισε πρώτος στο 2023 IQFoil International Games #5 που διεξήχθη από 10 – 15 Οκτωβρίου στο Cirvolo Surf Torbole, της Ιταλίας.

Με ένα ακόμη χρυσό ο Λ. Τσορτανίδης κοντά στην πρόκριση
Ο Λεωνίδας Τσορτανίδης ξεχώρισε μεταξύ 28 αθλητών από 16 χώρες πλησιάζοντας τον στόχο του για την κατάκτηση της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.