Στην δωρεά ενός ψυγείου, για το ολοήμερο τμήμα του νέου δημοτικού σχολείου Χώρας, προχώρησε η επιχείρηση Welcome  Stores – Νίκος Κοντομάρκος.

Ενισχύθηκε έτσι ο εξοπλισμός του νέου δημοτικού σχολείου ώστε να υποδεχθεί τις επόμενες ημέρες τους μικρούς μας μαθητές.

Ο Δήμαρχος Άνδρου, Δημήτρης Λοτσάρης τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Νίκο Κοντομάρκο για την δωρεά του. Πρόκειται για έναν επιχειρηματία που πάντα προσέφερε και προσφέρει στα κοινωνικά δρώμενα του νησιού μας.

Το νέο δημοτικό σχολείο της Χώρας, ένα πραγματικό στολίδι, είναι έτοιμο να υποδεχθεί μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς. Να γεμίσει ζωή και να συμβάλει τα επόμενα χρόνια στην δημιουργία καλών μαθητών και χρήσιμων πολιτών. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σπουδαίο, για το μέλλον μιας κοινωνίας, από το χτίσιμο σχολείων. Την μόρφωση και την παιδεία των νέων ανθρώπων. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου που καταφέραμε να παραδώσουμε στην κοινωνία ένα σύγχρονο σχολείο, πραγματικό στολίδι για το νησί μας.»

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

Photo: ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΚΡΟΓΚΙΚΑΣ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μπορείτε κύριε Λοτσάρη να μας πείτε γιατί τα φώτα του σχολείου είναι αναμμένα νυχθημερόν για περισσότερο από 15 ημέρες; Εσείς και οι συνεργάτες σας θα πληρώσετε τον λογαριασμό;

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.