Η βασιλόπιτα των Αποικιανών στην Αθήνα

Ο Σύλλογος των Απανταχού Αποικιανών πραγματοποίησε στης 14 Ιανουαρίου την κοπή της Βασιλόπιτας.

Η βασιλόπιτα των Αποικιανών στην ΑθήναΗ βασιλόπιτα των Αποικιανών στην Αθήνα

Η βασιλόπιτα των Αποικιανών στην Αθήνα Η βασιλόπιτα των Αποικιανών στην Αθήνα Η βασιλόπιτα των Αποικιανών στην Αθήνα Η βασιλόπιτα των Αποικιανών στην Αθήνα
Παραβρέθηκαν ο αν. υπουργός και βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης ο βουλευτής Κυκλάδων κ. Φίλιππος Φόρτωμας, ο δήμαρχος Άνδρου κ. Θεοδόσης Σουσούδης, η δημοτική σύμβουλος κ. Λ. Στεφάνου ο πρόεδρος του ΕΛΟΕΝ κ. Ν. Καλλιβρούσης, πρόεδροι και εκπρόσωποι ανδριακών συλλόγων.
Παρά τις ιώσεις που κυκλοφορούν και την έξαρση του κορωνοϊού αρκετοί συγχωριανοί μας και άλλοι Ανδριώτες παραβρέθηκαν στην εκδήλωσή μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία οικογενειακή ευτυχία και κάθε καλό για το 2024.
 
Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.