Η δημοτική αρχή Άνδρου με τους προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων

Είναι οι πλέον αρμόδιοι να γνωρίζουν, αλλά και να δρουν. Είναι εκείνοι που έρχονται σε άμεση επαφή με τα προβλήματα κάθε περιοχής και αν μελετήσει κανείς τις αναρτήσεις τους εύκολα διαπιστώνει ότι εκεί -στις περιοχές τους- γίνεται δουλειά. Τα Τοπικά Συμβούλια εργάζονται. Η συνάντηση εργασίας που έγινε την περασμένη Τρίτη 26 Μαρτίου στο Δημαρχείο μόνο θετική μπορεί να είναι.

 
Το Δελτίο τύπου του Δήμου
 
Συνάντηση Δημοτικής Αρχής με τους Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων
Πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, στις 26 Μαρτίου, η προγραμματισμένη συνάντηση του Δημάρχου, κ. Θ. Σουσούδη με τους Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων, παρουσία των Αντιδημάρχων, των εντεταλμένων Δημοτικών Συμβούλων, υπηρεσιακών παραγόντων και της Γ.Γ. του Δήμου .
Συζητήθηκαν εκτενώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και οι κοινότητες, προκειμένου να ιεραρχηθούν τα σοβαρά θέματα και να δρομολογηθούν οι λύσεις.
Έγινε αναφορά από τον Δήμαρχο για το θέμα των απορριμμάτων και της ενδεχόμενης λειψυδρίας, ενώ παράλληλα ενημέρωσε ο κ. Σουσούδης για τις ενέργειες που ήδη έχουν γίνει, προκειμένου να λυθούν τα σοβαρά προβλήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.