Εργασίες στο επαρχιακό οδικό δίκτυο

Συνεχίζονται από την #Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου οι εργασίες βελτίωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου με τη κάλυψη – αποκατάσταση λακκουβών στη διαδρομή από Χώρα προς Γαύριο, και με την τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας.

Εργασίες στο επαρχιακό οδικό δίκτυο

 
Επίσης συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμών ρεμάτων και η απομάκρυνση ξερών.
Σημερινές θέσεις καθαρισμού (23.5.2024): Χώρα (Παραπόρτι, Λειβάδια)
Εργασίες στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Εργασίες στο επαρχιακό οδικό δίκτυο
Η μονοπρόσωπηΤεχνική Υπηρεσία του Επαρχείου παρίσταται και ελέγχει την ποιότητα των εργασιών σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τους όρους των αναθέσεων, εξασφαλίζοντας την αξιοποίηση των κονδυλίων του προϋπολογισμού για την επιτυχή ολοκλήρωση των έργων.
 
Σε συνεργασία με #Δήμο Άνδρου, και με σεβασμό στο δημόσιο χρήμα, συντονίζουμε την ολοκλήρωση των έργων, με τη δυνατόν μικρότερη όχληση των κατοίκων της Άνδρου.
Παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στην εκτέλεση δημοσίων έργων στα νησιά μας, συνεχίζουμε με την συνεχή στήριξη της ΠΝΑ την υλοποίηση τους με επιμονή και υπομονή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.