Στην έκδοση τουριστικού οδηγού για την Άνδρο στα ολλανδικά, αλλά και την τέλεση πολιτικού γάμου Ολλανδών στο δημαρχείο της Άνδρου οδήγησαν οι προσωπικές επαφές της κ. Ιωάννας Χαλά ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου «Μυρτώ» στο Νειμποριό με την συμμετοχή και συνδρομή και άλλων Ανδριωτών ιδιωτών επαγγελματιών, που στόχο έχουν την τουριστική προβολή και προώθηση του νησιού ως «εξαγώγιμο» προϊόν.

Χωρίς την συμμετοχή της περιφέρειας, παρά την παράκληση της τουριστικής επιτροπής του δήμου Άνδρου και των δήμων Τήνου και Σύρου να συνδράμει στην συμμετοχή των νησιών με κοινό περίπτερο στην τουριστική έκθεση της Ολλανδίας, τελικά η όλη προσπάθεια στηρίχθηκε αυστηρά και μόνο στην ιδιωτική πρωτοβουλία.

Όλα λοιπόν ξεκίνησαν στην έκθεση τουρισμού vakantiebeurs στην Ουτρέχτη και από την τυχαία γνωριμία της Anneke Kamerling με την κ. Χαλά, η οποία προσκάλεσε στην Άνδρο την ολλανδέζα συγγραφέα. Στην ίδια έκθεση η κ. Χαλά ήρθε σε επαφή με την διοργανώτρια γάμων στα ελληνικά νησιά Briggite Van Rijn.

Σήμερα, μετά την επίσκεψη της κ. Kamerling στο νησί μας ο τουριστικός οδηγός που θα διαφημίζει Άνδρο στην έκθεση της Ουτρέχτης τον Ιανουάριο 2014 είναι γεγονός ενώ η κ. Van Rijn «έστειλε» το πρώτο ζευγάρι Ολλανδών και παντρεύτηκαν στο νησί μας.

Η κ. Kamerling περπάτησε τα μονοπάτια του νησιού μας με την κ. Όλγα Καραγιάννη, ταξίδεψε σε κάθε γωνιά του με το αυτοκίνητο της «Escape in Andros» και δοκίμασε τα ανδριώτικα γλυκά του ζαχαροπλαστείου του κ. Λάσκαρη.

Το ζευγάρι των Ολλανδών παντρεύτηκε ένα όμορφο καλοκαιρινό πρωινό στο Δημαρχείο με το ανδριακό παραδοσιακό κέρασμα σουμάδας και γλυκών, αλλά τιμώντας και τηρώντας όλα τα έθιμα. Το ζευγάρι συνόδευσε μουσικά στον πεζόδρομο της αγοράς ο Ζαγοραίος με το βιολί του, το τραπέζι του γάμου έγινε στην «Παρέα» και η Αγγελική Στρατή απαθανάτισε τις πρώτες στιγμές του νιόπαντρου ζευγαριού.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.