Την προσπάθεια για την υγειονομική θωράκιση του Νησιού μας, εν μέσω της Πανδημίας και υπό τις οδηγίες της Κεντρικής Διοίκησης, συνέχισε ο Δήμος μας.

-Την  Παρασκευή 8/5 έγινε τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Δημάρχου Δ. Λοτσάρη και των διευθυντών των Γυμνασίων –Λυκείων κ.κ. Λούπεση, Γόρδιου, Γαρύφαλου, Μπληζιώτη  και Μαρίνου με αντικείμενο τον καλύτερο δυνατό συντονισμό ενόψει της επαναλειτουργίας των σχολείων.

Ο Δήμος Άνδρου:

-Προμηθεύτηκε test αντισωμάτων τα οποία έθεσε στην διάθεση των διευθυντών των Γυμνασίων-Λυκείων για τον προαιρετικό έλεγχο του διδακτικού προσωπικού στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης

-Μετακίνησε τις καθαρίστριες της Α’ Βαθμιας (Δημοτικών και Νηπιαγωγείων τα οποία παραμένουν κλειστά) στα Γυμνάσια & Λύκεια του Νησιού μας με σκοπό την μέγιστη βελτίωση της καθαριότητας αυτών των κτιρίων τα οποία τίθενται άμεσα σε λειτουργία σύμφωνα με τις  αποφάσεις του Υπ Παιδείας.

-Προχωράει σε καθαρισμός των εξωτερικών χώρων των σχολείων ο οποίος θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες

-Προμηθεύτηκε αντισηπτικά, καθαριστικά, απολυμαντικά, μάσκες κτλ σε επαρκείς ποσότητες τα οποία διανέμονται στα Γυμνάσια και Λύκεια  του Νησιού μας. Το επόμενο διάστημα ο Δήμος θα προχωρήσει σε νέα προμήθεια ανάλογων υλικών ώστε να υπάρχουν συνεχώς διαθέσιμες ποσότητες στα σχολεία.

-Τέλος, έγινε προμήθεια εμφιαλωμένου νερού για τα σχολεία μας δεδομένου ότι τα κυλικεία παραμένουν κλειστά.

Το θέμα της Πανδημίας έχει μπει σε μια νέα φάση.

Κύριο χαρακτηριστικό της η κοινωνική ευθύνη.

Ενωμένοι όλοι μαζί, και υπό  οδηγίες των επιστημόνων, θα καταφέρουμε να την  διαχειριστούμε.

 

Ο Δήμαρχος Άνδρου Δημήτρης Λοτσάρης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.