Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα του δρόμου της Μεσαριάς από 23.2.2021 λόγω εργασιών για την κατασκευή αποχετευτικού δικτύου ανακοινώνει ο Δήμος Άνδρου.

Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα του δρόμου της Μεσαριάς από 23.2.2021

ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ Ι.Χ  ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ, 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021, ΑΠΟ ΤΜΗΜΑ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤH ΜΕΣΑΡΙΑ (ΔΗΜ. ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΔΡΟΥ)

Εργασίες για την κατασκευή κεντρικού δικτύου αποχέτευσης στη Μεσαριά έχουν προγραμματισθεί να ξεκινήσουν από αύριο Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα, από αύριο, Τρίτη, από τις 08:30 το πρωί έως τις 16:30 το απόγευμα, το τμήμα του δρόμου από την πλατεία Ηρώων της Μεσαριάς προς την Χώρα, θα μένει κλειστό, λόγω των εργασιών αυτών. Από τις 16:30 το απόγευμα μέχρι τις 08:30 της επομένης ο δρόμος θα είναι προσβάσιμος.

Ταυτόχρονα, εργασίες σύνδεσης με το κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης θα εκτελούνται από δεύτερο συνεργείο στο τμήμα του δρόμου από την διασταύρωση των Μαινήτων με κατεύθυνση προς τη Χώρα. Στο εν λόγω σημείο ο δρόμος θα είναι ανοικτός, ως εκ τούτου παρακαλούμε για  την προσεκτική σας  διέλευση από αυτό.

Επιπλέον, συνιστάται:

  1. Η χρήση του περιφερειακού δρόμου, ως εναλλακτική διαδρομή μετάβασης σε ή επιστροφής από την Χώρα, καθόλον το διάστημα υλοποίησης των εργασιών. Ο περιφερειακός συνιστάται προς χρήση και από τους μονίμους κατοίκους της περιοχής.
  2. Η προσεκτική διέλευση των πεζών μονίμων κατοίκων της περιοχής από τα σημεία εργασιών και κυρίως κατά την διάρκεια αυτών.
  3. Η προσεκτική οδήγηση κατά τη διέλευση από τα σημεία εργασιών, στις ώρες πρόσβασης του δρόμου αυτού.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία.

 ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ #menoumeasfaleis

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μετά από πάνω από 3 μήνες που κατέστρεψαν το οδόστρωμα χωρίς καμμία λογική, χωρίς χρονοδιάγραμμα έργου, χωρίς το παραμικρό ενδιαφέρον για την επικίνδυνη κατάσταση που βιώνουν οι κάτοικοι της Μεσαριάς, χωρίς σήμανση ούτε καν στα άκραία επικίνδυνα σημεία, ξεκινούν χωρίς καμμία προετοιμασία τα επόμενα σκαψίματα με μόνη παραίνεση…να προσέχουμε (νομίζοντας ότι έτσι αποποιούνται τις ευθύνες τους;)
    Ξέχασαν μάλλον ότι είναι εκ του νόμου ευθύνη του εργολάβου και του κυρίου του έργου η διαμόρφωση συνθηκών ασφαλούς διέλευσης των πολιτών από τους χώρους που εκτελούνται έργα. Επίσης, τα υψηλής νοημοσύνης όντα που συστήνουν την χρήση της παρακαμπτηρίου της Μεσαριάς από τους μόνιμους κατοίκους, δεν θυμούνται ότι καθ’ όλη την μέχρι τώρα θητεία του κυρίου Λοτσάρη έχουν μείνει ακαθάριστα και ασυντηρητα όλα τα μονοπάτια της Μεσαριάς, με αποτέλεσμα είτε να είναι απολύτως απροσπέλαστα είτε να περνάει κάποιος με δυσκολία και κίνδυνο ατυχηματος (κατά τα άλλα τους πληρώνουμε δημοτικά τέλη). Ας φροντίσουν λοιπόν να λάβουν όλα μα όλα τα εκ του νόμου προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας και μετά μας λένε κι εμάς να έχουμε το νου μας πού να πατάμε!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.