Το  Ίδρυμα Δ. & Λ. Μωραΐτη στα πλαίσια της φιλανθρωπικής δράσης του δεν μπορούσε παρά να σταθεί αρωγός στον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Αποικίων, όπως έπραττε και κατά το παρελθόν. Έτσι συνεχίζοντας την “παράδοση” της προσφοράς υπέγραψε τριετή προγραμματική σύμβαση χορηγίας με τον Φιλανθρωπικό Αποικίων, στις 16 Οκτωβρίου στην Άνδρο. 

Το Ίδρυμα Δ. & Λ. Μωραΐτη δίπλα στον Φιλανθρωπικό Αποικίων

Συγκεκριμένα: Στις 16/10/2021 στο κτήριο του Ιδρύματος Δ. & Λ. Μωραΐτη στην Χώρα Άνδρου και μέσα στα πλαίσια του φιλανθρωπικού του έργου, το Ίδρυμα με την επωνυμία «Κληροδότημα Δ. & Λ. Μωραΐτη Άνδρου», πιστό στη βούληση των αειμνήστων ευεργετών Δημήτρη και Λιλίκας Μωραΐτη, υπέγραψε Τριετή Προγραμματική Σύμβαση χορηγίας με τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Αποικίων Άνδρου.

Το Ίδρυμα Δ. & Λ. Μωραΐτη δίπλα στον Φιλανθρωπικό Αποικίων

Η σύμβαση προβλέπει την ετήσια επιχορήγηση του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Αποικίων με ένα σημαντικό ποσό, το οποίο θα διαχειρίζεται αποκλειστικά ο Σύλλογος για την ανακούφιση των αναξιοπαθούντων συντοπιτών μας.

Ο εν λόγω Σύλλογος Αποικίων σήμερα συντρέχει 42 ανδριώτικες οικογένειες και απαριθμεί 102 συντοπίτες μας που χρήζουν οικονομικής ενίσχυσης και ιατρικής βοήθειας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.