"Γιατρός με το στανιό" κι ελεύθερη είσοδο στο Γαύριο

 Ένας “Γιατρός με το στανιό” στα δίχτυα της Σταματίνας, που έμαθε να “διπλωματώνει” κι άλλους με μοντέρνες μεθόδους, αμιγώς επιστημονικές… Κι ενώ όλοι χαίρονται που βρήκαν έναν γιατρό “κοτζαμάν”, ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται κι ο γιατρός καθόλου δεν κρατιέται!

 
Ένας γιατρός που θεραπεύει τους ανεκπλήρωτους έρωτες των νέων, αλλά ο δικός του μένει αγιάτρευτος… Και το αφεντικό απαιτεί να γιατρευτεί η Ευανθία και πέφτουν γενναιόδωροι παράδες… Ένας “Γιατρός με το στανιό” που θεραπεύει τη μουγκαμάρα με ψωμί παπάρα, την υγιέστατη Ζαμπέτα με κλυσματάκια “προλεφτικώς” και την υδροπρησκία με τουλουμοτύρια! Κι ένας γείτονας που χώνει τη μύτη του σε ξένα σπιτικά και βρίσκει τον μπελά του… Κι ο “Γιατρός με το στανιό” επί το έργον… τους χορεύει όλους στο ταψί, εκτός από τη Σταματίνα, που του έδωσε ένα μεγάλο μάθημα αλλά κι ένα χοντρό παρά!!!
 
Ο “ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ” ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ!
 
Αγαπητοί φίλοι του θεάτρου και της Άνδρου, ο  Θεατρικός Όμιλος Άνδρου (ΘΟΑ) σας ανακοινώνει ότι ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Υδρούσας και σας προσκαλεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και ώρα 7.30 μ.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Γαυρίου να απολαύσετε την κωμωδία του Μολιέρου “Γιατρός με το στανιό” για μια τελευταία παράσταση, πριν την εμφάνισή του στο Θέατρο Απόλλων της Σύρου.
 
Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά!
 
Καλώς να ορίσετε!
 
Είσοδος δωρεάν.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.