Προτάσεις για τις περιοχές του Δικτύου Natura 2000 στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ΤΩΡΑΠραγματοποιείται σήμερα 8 Δεκεμβρίου 2022 υβριδική διαβούλευση παρουσίασης / ενημέρωσης, στο πλαίσιο του έργου «Εκπόνηση Ειδικών Περιβαλλοντικών Μελετών (ΕΠΜ), Σύνταξη Προεδρικών Διαταγμάτων Προστασίας και Σχεδίων Διαχείρισης για τις Περιοχές του Δικτύου Natura 2000».

Η ημερίδα διοργανώνεται από την ΥΛΗ, Διαχείριση και Προστασία Περιβάλλοντος, Ανάδοχο Εταιρεία της Μελέτης και τα μέλη της ομάδας έργου. Η διαβούλευση στοχεύει στην ενημέρωση όλων  των ενδιαφερόμενων μερών, αναφορικά με τα αποτελέσματα της Ειδικής Περιβαλλοντικής Μελέτης και Σχεδίου Διαχείρισης για τις περιοχές του Δικτύου Νatura 2000 των Περιφερειακών Ενοτήτων Σύρου, Άνδρου, Τήνου, Μυκόνου, Κέας-Κύθνου, Μήλου του Νομού Κυκλάδων (Μελέτη 8α), καθώς και στην καταγραφή των απόψεων και σχολίων  επί των σχετικών προτάσεων της Μελέτης. Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη Μελέτη είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο της Αναδόχου Εταιρείας ΕΔΩ. 

Το έργο εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τη  δημιουργία ενός Εθνικού Συστήματος Προστατευόμενων Περιοχών.

Η ημερίδα πραγματοποιείται σε διαδικτυακή μορφή και θα είναι ανοιχτή στο κοινό μέσω της ζωντανής της αναμετάδοσης από το Facebook και το YouTube.

Σχόλια μπορούν να υποβληθούν και απευθείας στην ιστοσελίδα δημόσιας διαβούλευσης του έργου  «Εκπόνηση Ειδικών Περιβαλλοντικών Μελετών, Σύνταξη Προεδρικών Διαταγμάτων Προστασίας και Σχεδίων Διαχείρισης για τις Περιοχές του Δικτύου Natura 2000 / ΕΠΜ 8α: Περιοχές Natura 2000 των Περιφερειακών Ενοτήτων Νοτίου Αιγαίου (Μελέτη 8α)». Συνδεθείτε ΕΔΩ.

diavoulefsi@sympraxis.eu.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κείμενο που συνέταξα αφού διάβασα το μεγαλύτερο μέρος των 1000+ σελίδων της Μελέτης, και συνιστά “Σύμπτυξη” των εδαφίων της Μελέτης που αφορούν το νησί της Άνδρου καθως και τις Προτάσεις μου ως Μελετητή- Ανδριώτη Αρχιτέκτονα Μηχανικού σχετικά με αυτά τα άρθρα σας έχω κοινοποιήσει (στην “ΑΝΔΡΙΑΚΗ” και σε λοιπούς ενημερωτικούς ιστότοπους) και σας καλώ να δημοσιεύσετε, ώστε να ενημερωθούν οι περισσότεροι κατά το δυνατόν συμπολίτες μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.