Ο Έπαρχος Άνδρου  την Δευτέρα 28 Αυγούστου, προέβη σε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Άνδρου κ. Δημήτρη Λοτσάρη και παράγοντες του Δήμου Άνδρου,  με μοναδικό θέμα τον απολογισμό των μεγάλων και καταστροφικών πυρκαγιών  που ξέσπασαν στις 26/8/2023 στην Άνδρο.

Η κινητοποίηση των εμπλεκόμενων φορέων ήταν άμεση και ευτυχώς είχαμε μόνο υλικές ζημιές και την καταστροφή μιας υδροφόρας του Δήμου. Προέκυψε λοιπόν, η ανάγκη αγοράς ενός νέου βυτιοφόρου οχήματος μεταφοράς πόσιμου νερού, τόσο για την αντιπυρική περίοδο για τις ανάγκες πυρόσβεσης, όσο και για την κάλυψη αναγκών λειψυδρίας και μεταφοράς νερού σε περιφερειακές δεξαμενές υδροδότησης οικισμών.

Μετά από την άμεση έκκληση του Επάρχου Άνδρου κ. Δημήτρη Λάσκαρη προς τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο και μετά την θετική ανταπόκριση και σύμφωνη γνώμη του, σήμερα 29/8/2023 στην 15η  τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, αποφασίστηκε  η προμήθεια  ενός νέου βυτιοφόρου οχήματος για την Άνδρο, και εγγράφηκε στο τεχνικό πρόγραμμα της ΠΝΑι το ποσό των 200,000€ για την αγορά της.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΑΡΧΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΕΠΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.