Ο αγώνας μου είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη τετραετίαΈδωσα και δώσαμε όλοι μαζί την μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών με ένα αποτέλεσμα που μας δικαίωσε. 27 μόλις ψήφοι από τον εκλεχθέντα δήμαρχο νιώθω ικανοποίηση που αποτέλεσα μέλος ενός συνδυασμού ο επικεφαλής του οποίου έχει να επιδείξει αξιόλογο έργο.

Συστρατεύτηκα μαζί του χωρίς αμφιταλαντεύσεις και ενδοιασμούς από την προηγούμενη τετραετία. Πίστεψα στο όραμα του για την Ανδρο στον ανθρωπισμό του. Εμπιστεύτηκα όμως και όλους εσάς που συναλλάσσομαι κάθε μέρα που ανταλλάσσουμε χαιρετισμούς χαμόγελα που επιζητουμε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας.

Περάσαμε μήνες αγωνίες, κούρασης. Με κάποιους συντοπίτες μου λογοφέραμε διαφωνήσαμε όμως όλα αυτά αποτελούν πλέον παρελθόν. Από την πλευρά της αντιπολίτευσης από μια ισχυρή 1η θέση που εσείς μου εξασφαλίσατε θα συνεχίσω να δραστηριοποιούμαι.

Η 9 Οκτώβρη σηματοδοτεί το τέλος του προεκλογικού αγώνα και την αρχή της δράσης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για την στήριξη σας, τον κύριο Λοτσαρη που μου έδωσε την ευκαιρία να μετέχω στο συνδυασμό του, τους συναγωνιστές μου αλλά και στους φίλους που στις δύσκολες στιγμές με εμψύχωναν με κάποια λόγια του Λειβαδίτη

“για αυτό και μέσα σε κάθε ζωή υπάρχει πάντα κάτι πιο βαθύ από τον εαυτό της η ζωή των άλλων “

Με εκτίμηση

Μαργαρίτα Κασιδώνη

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν σας προβλημάτισε που ένα τμήμα στο Γαυριο αργούσε…….να δώσει τα αποτελέσματα.
    Αυτό εσείς το ερμηνεύεται ως καλή νοοτροπία και αξιόλογο έργο………

  2. Μήπως πήγατε να εφαρμόσετε και πάλι《 τους μηχανισμούς Καμπάνη 》 αλλά δεν σας βγήκαν……

  3. Η κυρία Βρετου καταγγελει ότι πάλι ένα τμήμα αργεί να δώσει αποτελέσματα..
    Από που είναι;
    Μήπως είναι σύμπτωση ……. ;

  4. 1.Δεν ξέρουν να χάνουν :
    Α. Ο γνωστος δικηγόρος με γραπτό κείμενο ειχε τοποθετηθεί υπέρ του Λοτσαρη πολες μερες πριν τις εκλογές . Επιπλέον με θράσος…….προσπάθησε και πέτυχε να διοριστεί δικαστικός αντιπρόσωπος σε χωριο της Άνδρου . ΜΈΓΑ ΛΆΘΟΣ των αρμοδίων και μεγαλυτερο το ΘΡΆΣΟΣ του…….Γιατί δεν πήγε σε άλλο Νησί ;
    Στον γνωστο κίτρινο ιστοτοπο , θέλοντας να δώσει συνέχεια ΣΤΟ ΘΡΆΣΟΣ ΤΟΥ …… έστειλε και άλλο γραπτό κείμενο ότι δήθεν κάποιοι του δημιούργησαν επεισόδιο………
    Γιατί να σε πιστέψουμε κύριε…….
    Β.Ο γνωστος γιατρός απο το Μπατσι που ηταν υποψηφιος με τον Λοτσαρη , μόλις δύο μέρες πριν τις εκλογές έστειλε στον κιτρινο ιστοτοπο γραπτό κείμενο προπαγάνδας ότι έγινε χορηγία ενός έγχρωμου υπερηχογραφου στο ΚΥ Άνδρου με ενέργειες του Λοτσαρη.
    Επιπλέον έστειλε στον γνωστο κίτρινο ιστοτοπο και δεύτερο κείμενο υποστήριξης /επιβεβαίωσης του δήθεν επεισόδιο στα χωρια Μεσσαρια και Γαυριο……. Από το Μπατσι πως είχε συγχρόνως αντίληψη , τι ακριβώς έγινε στα Δύο ανωτέρω χωριά…… Κάποιο λακο έχει η Φάβα .
    Γιατί να σας πιστέψουμε κύριε…..
    Γιατί να σας πιστέψουμε κύριε..

    2. Έχετε και οι δύο σας να μας πείτε κάτι……..για τον σάκο που δεν βρίσκετε για να επιβεβαιωθεί η εκλογή της Κυρίας Βρετου ως Επαρχου Άνδρου ;

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.