Ο Δήμος ξεκαθαρίζει για τον βρεφονηπιακό Κορθίου

“Η υπεύθυνη δουλειά και η ενημέρωση που οφείλει ο Δήμος προς τους πολίτες, ήταν, είναι και θα είναι πάντα προτεραιότητά μας. Ο κ. Λοτσάρης, μετά από 4 χρόνια εμπαθούς και διχαστικής πολιτικής, ανακάλυψε ξαφνικά την… τοξικότητα εις βάρος του, μπερδεύοντας -σκόπιμα- την ενημέρωση, με την κριτική στο δήθεν έργο του.

Ο παιδικός σταθμός Κορθίου, που επαίρεται πως έφτιαξε, έγινε σε ολοκαίνουριο κτίριο που παραδόθηκε στους κατοίκους του Κορθίου, ως πολιτιστικό συνεδριακό κέντρο, με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές. Ο πρώην δήμαρχος σκέφτηκε και αποφάσισε απλά τη διαμόρφωση τμήματος του χώρου και χάρη στην γενναιόδωρη προσφορά της οικ. Λαούδη, μετετράπη τμήμα του κτιρίου σε Παιδικό Σταθμό. Ξέχασε όμως την έννοια της ασφάλειας. Ο “πεζόδρομος” που όμως περνούν αυτοκίνητα, οδηγεί στον “αύλειο” χώρο των παιδιών, Που έτσι καθίσταται ακατάλληλος.

Ξέχασε επίσης να ολοκληρώσει και τα άλλα μέτρα φύλαξης και ασφάλειας! Αν αυτό αποτελεί τοξικότητα κατά τον κ. Λοτσάρη, για εμάς αποτελεί υποχρέωση. Έχουμε χρέος να ενημερώνουμε τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν, για το οτιδήποτε και θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε την αλήθεια.

Ο κ. Λοτσάρης δεν ενημέρωσε ποτέ τη νέα Διοίκηση, για τους ελέγχους που είχαν γίνει, επί ημερών του και οι οποίοι έγιναν αντιληπτοί σε μας, από το έγγραφο με τις ενστάσεις της υπηρεσίας που λάβαμε στις 16 Ιανουαρίου.

Ξεκίνησε επιπόλαια την λειτουργία του σταθμού χωρίς να έχει ολοκληρώσει ΟΛΑ τα μέτρα ασφάλειας. Δικαιολογείται τώρα, ότι πρέπει να τα φτιάξει η επόμενη διοίκηση χωρίς να έχει ενημερώσει και χωρίς να έχει προβλέψει χρήματα για τη συνέχιση του έργου σε κάποιον κωδικό του προυπολογισμού του Δήμου.

Έχει το θράσος ακόμα, να ρίχνει τις ευθύνες στους υπαλλήλους και στη δημοτική αρχή που απλά ενημερώνει. Ως Διοίκηση έχουμε τη θέληση, τη γνώση και το σχέδιο να προχωρήσουμε άμεσα σε διορθώσεις για όλες τις αστοχίες του με τη βοήθεια της τεχνικής υπηρεσίας και του αρμόδιου προσωπικού και θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τους πολίτες για ότι σωστό ή λάθος βρίσκουμε.

Προς ενημέρωση των δημοτών μας, έχουμε ξεκινήσει ήδη την θεραπεία στις αστοχίες και τις επιπολαιότητες του κ. Λοτσάρη, οι οποίες δυστυχώς είναι πολλές”.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.