Τον Πληρεξούσιο Υπουργό της Πρεσβείας του Βασιλείου του Μαρόκου, κ. Σαφίκ Σερκαουί υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Άνδρου, κ. Θεοδόσης Σουσούδης, προσφέροντας του δείγματα ανδριακής φιλοξενείας. Ο κ. Σερκαουί αφού ξεναγήθηκε στους χώρους του Δημαρχείου συζήτησε με τον κ. Σουσούδη για την υφιστάμενη κατάσταση αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξης της Άνδρου, ενώ εμφανίστηκε εντυπωσιασμένος από τις ομορφιές του νησιού. Παράλληλα εξέφρασε την επιθυμία του να υπάρξει νέα συνάντηση των δύο ανδρών στο μέλλον, προτείνοντας ενδεχόμενη αδελφοποίηση του Δήμου Άνδρου με μία πόλη του Βασιλείου του Μαρόκου για την οποία προοπτική ο δήμαρχος Άνδρου αντέτεινε πως αποτελεί την απαρχή μιας αγαστής συνεργασίας, τονίζοντας ότι οι δύο πλευρές θα μπορούσαν να καλλιεργήσουν ουσιαστικές σχέσεις σε αρκετούς τομείς, μέσα από την αδελφοποίηση. Ο Μαροκινός Πληρεξούσιος Υπουργός και η σύζυγός του, που τον συνόδευε, πήραν μια «γεύση» από την «ανδριώτικη φιλοξενία», δοκιμάζοντας παραδοσιακά γλυκά και στη συνέχεια επισκέφτηκαν το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, ενώ αναχώρησαν το βράδυ από το νησί.

Ο Δήμαρχος πρόσφερε στον Μαροκινό Υπουργό λεύκωμα με θέμα τα «Αστικά σπίτια της Άνδρου» της κ. Λ. Δανιόλου, ως ένδειξη φιλίας και συνεργασίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.