Οι Έλληνες δεν προκάλεσαν ποτέ κανέναν και υπερασπίζονται τα δίκαιά τους απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη τη χώρα και γι’ αυτό ακριβώς θα πρέπει να νοιώθουμε απόλυτα ασφαλείς. Αυτά δήλωσε σε αποκλειστική δήλωσή του στην «Ανδριακή» και στην κ. Τζηφοπούλου – Κωνσταντινίδη, ο ΠτΔ κ. Προκόπης Παυλόπουλος απαντώντας στο ερώτημα: «Με δεδομένο την ενεργοποίηση του πεδίου βολής Άνδρου καθόλη την διάρκεια του 2018, πόσο ασφαλείς μπορούμε να αισθανόμαστε;»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανακυρήχθηκε επίτιμος δημότης της Άνδρου από τον δήμαρχο του νησιού κ. Θεοδόση Σουσούδη κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου. «Η Ανδρος χωρίς να υποτιμώ άλλους τόπους και άλλα νησιά είναι το κουκούλι, η επιτομή της ναυτικής ιστορίας». Δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Παυλόπουλος

 

Π. Παυλόπουλος: Ανήκω σε εκείνους που σέβονται τα δικαιώματα του ανθρώπου με κορωνίδα την θρησκεία, αρκει ο πολίτης να γνωρίζει την αλήθεια. Είναι θέμα στάσης απέναντι στην Ιστορία. Η Εκκλησία ήταν πρωτοπόρος κατά την διάρκεια της Τουρκοκρατίας. Είναι το έθνος των Ελλήνων που έδωσε σάρκα και οστά στον Αγώνα για το νεώτερο ελληνικό κράτος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.