Από τις 2 έως τις 4 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η δεύτερη φάση της ιστιοπλοϊκής διοργάνωσης Hellenic Match Racing Tour με τους κορυφαίους Έλληνες ιστιοπλόους να δίνουν δυνατές μάχες με φόντο τη χώρα της Άνδρου. Το υψηλό επίπεδο των αγωνιζομένων, οι ιδανικές καιρικές συνθήκες, το όμορφο σκηνικό και η ζεστή φιλοξενία του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου, συνέβαλαν στο όμορφο αποτέλεσμα, αντάξιο της πλούσιας ναυτικής ιστορίας του τόπου.

Πίνακας τελικής κατάταξης αγώνα Άνδρου 1. VMG TEAM – Παναγιώτης Μάντης 2. DARK ‘N STORMY – Στρατής Ανδρεάδης  3. URSA MINOR – Ιάσονας Σπανομανώλης 4. HELLENIC POLICE – Αλέξανδρος Ταγαρόπουλος

Ο μεγάλος τελικός της τελευταίας φάσης του «Hellenic Match Racing Tour» θα πραγματοποιηθεί στις 26-28 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα με τους κορυφαίους Έλληνες ιστιοπλόους να δίνουν ακόμη μια φορά το παρόν.

Η Άνδρος φιλοξένησε το “Hellenic Match Racing Tour” χάρη στην πολύτιμη συμβολή και εμπειρία του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου, ο οποίος, από τότε που ιδρύθηκε το 1957, έχει οργανώσει πλήθος αθλητικών εκδηλώσεων με κορυφαίο γεγονός το Διεθνή Ιστιοπλοϊκό αγώνα Άνδρου που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 1967. Μεγάλος χορηγός του αγώνα είναι η εταιρία SETEL HELLAS ενώ πολύτιμη είναι η υποστήριξη από την Golden Star Ferries και την CMP Hellas.

Το Hellenic Match Racing Tour είναι μια πρωτοβουλία της Icarus Sailing Media με την υποστήριξη του ΕΟΤ και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.  Η διοργάνωση σκοπεύει στην ανάδειξη των Ελλήνων αθλητών και στην προώθηση του αθλήματος της ιστιοπλοΐας στην Ελλάδα, καθώς και στη διεθνή τουριστική προβολή της χώρας μέσω της συνεργασίας της διοργανώτριας εταιρείας Icarus Sailing Media με τηλεοπτικά δίκτυα του εξωτερικού.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.