ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Α΄

 Σύρος 22/11/2018 Αρ. Πρωτ. 101056

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Β΄

Επαναληπτικής δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση του Α΄ Λιμενικού Τμήματος Γαυρίου Άνδρου

Ο Προϊστάμενος της Κτηματικής Υπηρεσίας Νομού Κυκλάδων διακηρύσσει ότι: Επαναλαμβάνεται η δημοπρασία για τη μίσθωση ακινήτου, με τους όρους και τις υποχρεώσεις της από 19/07/2016 θεωρημένης αρχικής διακήρυξης (ΑΔΑ: 6ΥΟΕΗΜΔΩ) για τη στέγαση του Α΄ Λιμενικού Τμήματος Γαυρίου Άνδρου.

Το ακίνητο θα πρέπει να βρίσκεται εγγύς του Λιμένα της Ν. Άνδρου. 1. Το προσφερόμενο ακίνητο πρέπει να διαθέτει χώρους συνολικής μικτής επιφάνειας 96,00 τ.μ, ήτοι: ωφέλιμη επιφάνεια γραφειακών χώρων 60,00 τ.μ, ωφέλιμη επιφάνεια χώρων ενδιαίτησης 17,00 τ.μ πλέον ωφέλιμης επιφάνειας λοιπών βοηθητικών χώρων (κουζινάκια, wc, διάδρομοι κλπ) 19 τ.μ.. 2. Το ακίνητο μπορεί να είναι αποπερατωμένο, ημιτελές ή υπό ανέγερση και να παραδοθεί έτοιμο για χρήση στο Δημόσιο μέσα στην προθεσμία που θα ορισθεί στην απόφαση έγκρισης πρακτικών τησ δημοπρασίας και θα αναγράφεται στη σύμβαση μίσθωσης.     Ανώτατο όριο μηνιαίου μισθώματος 500,00 Ευρώ.     Η μίσθωση αρχίζει με την υπογραφή του πρωτοκόλλου παραλαβής από την αρμόδια Επιτροπή και λήγει μετά πάροδο δώδεκα (12) ετών. Το μίσθωμα που τελικά θα προκύψει από τη δημοπρασία, θα παραμείνει σταθερό για μια τριετία και θα αναπροσαρμόζεται ετησίως από την έναρξη του τέταρτου έτους της μίσθωσης κατά ποσοστό ίσο με τη μεταβολή του δείκτη τιμών καταναλωτή του προηγούμενου δωδεκαμήνου, όπως αυτή (η μεταβολή) υπολογίζεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.).     Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στις 4/12/2018,  ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 έως 14:00 στα γραφεία της Κτηματικής Υπηρεσίας Ν. Κυκλάδων, Ν. Μανδηλαρά 31,  2ος όροφος στην Σύρο (σχετικές πληροφορίες 2281079711).     Ολόκληρο το κείμενο της διακήρυξης βρίσκεται στον φάκελο της προς στέγαση υπηρεσίας στο πρόγραμμα Δι@ύγεια καθώς και στο διαδυκτυακό ιστότοπο της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιούσιας (www.minfin.gr).

Ο προϊστάμενος της Κτηματικής Υπηρεσίας Κυκλάδων Α΄

Θεόδωρος  Κιουπίδης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.