Σημείο αναφοράς για τον Γιάννη Μαλταμπέ υπήρξε και υπάρχει σταθερά η Άνδρος. Το νησί που γεννήθηκε, υπηρέτησε και υπηρετεί με κάθε τρόπο από όποια επαγγελματική ή “πολιτική” θέση και αν βρίσκεται. Έτσι το Σαββατοκύριακο διοργανώνει με δική του πρωτοβουλία το διήμερο Πολιτικό – Επιστημονικό Συμπόσιο του Πατριωτικού Συνδέσμου -στο οποίο πολιτικό κόμμα είναι αρχηγός- να λαμβάνει χώρα, στο εξής, στον τόπο καταγωγής του.  

Πρόσκληση

Με τιμή σας προσκαλούμε στο διήμερο Πολιτικό – Επιστημονικό Συμπόσιο στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2019 στην Άνδρο που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Πατριωτικού Συνδέσμου καθιερώνοντας ένα νέο ετήσιο θεσμό που θα λαμβάνει χώρα στην Άνδρο το 3ο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου. «Ο Πατριωτισμός του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας» Δημοτικό Θέατρο Χώρας Άνδρου 21/9/2019 11.00π.μ. (Έναρξη) – 15.00 (διάλλειμα με κέρασμα) – 18.00 (Πέρας εργασιών)

Κεντρικός Ομιλητής Καθηγητής Κοινωνιολογίας και Νομικός Δρ. Ηλίας Φιλιππίδης

«Ο Ελληνισμός και το Μέλλον του, ανάγκη για ένα νέο ξεκίνημα με αφετηρία την μεγάλη επέτειο της Εθνικής μας

Παλιγγενεσίας του 2021. Ποια θα είναι η συνέχεια;»

Συντονιστής Ο δ.τ. Καθηγητής Πυρηνικής Ιατρικής κ. Γεώργιος Λυμούρης

Με την συμμετοχή των Πατριωτικών Κομμάτων «Εθνικό Μέτωπο, ΕΛΚΙΣ Ελληνορθόδοξο Κίνημα Σωτηρίας, Λιοντάρια Συνέργεια για την Ελλάδα» και λοιπών φορέων και εκπροσώπων του Πατριωτικού Χώρου.

Ο Πρόεδρος Του Πατριωτικού Συνδέσμου

Ιωάννης Μαλταμπές

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.