Σε καθαρισμό της παραλίας του Μπατσίου με πρωτοβουλία του Λιμεναρχείου Άνδρου, σε συνεργασία με τον Δήμο Άνδρου, την μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Ερευνητικό Κέντρο Άνδρου – Andros routes» και το Δημοτικό Σχολείο Μπατσίου Άνδρου πρόκειται να προβούν αύριο Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021, και οι άνδρες του Λ.Σ. σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Η δράση εντάσσεται στην παγκόσμια εκστρατεία εθελοντικού καθαρισμού ακτών του Οργανισμού «Ocean Conservancy» που συντονίζει η Ελληνική Ένωση Προστασία Θαλάσσιου Περιβάλλοντος (HELMEPA). 

Καθαρισμός παραλίας Μπατσίου με πρωτοβουλία του Λιμεναρχείου Άνδρου
Photo: Μιχάλης Τζανουλίνος

“Γνωστοποίηση δράσης παράκτιου καθαρισμού παραλίας Μπατσίου Άνδρου»

Καθαρισμός παραλίας Μπατσίου με πρωτοβουλία του Λιμεναρχείου Άνδρου

Καθαρισμός παραλίας Μπατσίου με πρωτοβουλία του Λιμεναρχείου ΆνδρουΗ Ανακοίνωση

1. Στο πλαίσιο πρόληψης της Υπηρεσίας μας σε θέματα προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος και αντιμετώπισης περιστατικών θαλάσσιας ρύπανσης, σας γνωρίζουμε ότι την 28-07-2021 και περί ώρα 11:00 στην παραλία Μπατσίου Άνδρου θα πραγματοποιηθεί υπό τον συντονισμό της Υπηρεσίας μας σε συνεργασία με τον Δήμο Άνδρου, την μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Ερευνητικό Κέντρο Άνδρου – Andros routes» και το Δημοτικό Σχολείο Μπατσίου Άνδρου, παράκτιος καθαρισμός.
2. Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω δράση έχει συμπεριληφθεί στην παγκόσμια εκστρατεία εθελοντικού καθαρισμού ακτών του Οργανισμού «Ocean Conservancy» που συντονίζει στη Χώρα μας, η Ελληνική Ένωση Προστασία Θαλάσσιου Περιβάλλοντος (HELMEPA), και έχει αναρτηθεί και στην επίσημη ιστοσελίδα της, καλώντας όλους τους πολίτες που επιθυμούν να συμμετέχουν, και προβάλλοντας το νησί της Άνδρου ως σημείο ενεργούς εθελοντικής δράσης για καθαρές ακτές και θάλασσες.
3. Τοπικά μέσα που αποστέλλεται το παρόν, παρακαλούνται για την ενημέρωση των αναγνωστών τους μέσω του ηλεκτρονικού τους τύπου αναφορικά με την παραπάνω δράση.

Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ
Πλωτάρχης Λ.Σ. ΚΡΑΨΙΤΗΣ Θεόδωρος

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.