Ν. Χέλμης: Παραμένουμε ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ στην γιορτή των Χριστουγέννων
Photo: Team AndriakiPress

Από την διοργάνωση της πανανδριακής γιορτής για τα Χριστούγεννα στο Γαύριο στις 2 Δεκεμβρίου 2022 αποχωρεί η Τοπική Κοινότητα του Γαυρίου όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ν. Χέλμης: Παραμένουμε ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ στην γιορτή των Χριστουγέννων
Νίκος Χέλμης

Ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Νίκος Χέλμης ήταν κατηγορηματικός: “Αποχωρούμε από την ΣΥΝ-διοργάνωση, όχι από την εκδήλωση”.  Ο λόγος της αποχώρησης όπως καταγράφεται στην ανακοίνωση της Κοινότητας οφείλεται σε ασυμφωνία, προκλητικές συμπεριφορές που φθάνουν στα όρια του απαράδεκτου. Ο κ. Χέλμης “δεν δυναμιτίζει την εκδήλωση απέχοντας”  αλλά θέτει την Κοινότητα του Γαυρίου στην θέση του “εθελοντή, προκειμένου να βοήθησει όπου και όπως της ζητηθεί”. 

Η ανακοίνωση

“Η τοπική κοινότητα Γαυρίου, αποφάσισε πλειοψηφικά να αποσυρθεί από την συνδιοργάνωση της Πανανδριακής εκδήλωσης 2022.

Εξ αρχής υπήρχαν πολλές αντιρρήσεις ως προς τον τρόπο διοργάνωσης, ο οποίος προκάλεσε και πολλές παρεξηγήσεις.
Προτείναμε, να πραγματοποιηθεί μια συνάντηση όλων των ενδιαφερόμενων φορέων και της τοπικής κοινότητας προς επίλυση των διαφορών.
Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του παλαιού δημοτικού σχολείου Γαυρίου, στην οποία εγώ προσωπικά και οι τοπικοί Σύμβουλοι συμβάλλαμε τα μέγιστα γα την πραγματοποίηση της συνδιαργάνωσης.
Δυστυχώς, αυτά που συμφωνήθηκαν, δεν τηρήθηκαν.
Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και ειδικά φράσεις και προκλητικές προτροπές που ειπώθηκαν από τους φερόμενους διοργανωτές, προς τους συνδιοργανωτές , τύπου ” σε όποιον δεν αρέσει μπορεί να αποχωρήσει και ότι είμαστε ικανοί να τα διοργανώσουμε μόνοι μας ” μας βρίσκει κάθετα αντίθετους.
Τέτοιες ενέργειες είναι επιεικώς απαράδεκτες, διότι δεν βοηθούν στο πνεύμα της συνδιοργάνωσης και συνεργασίας αλλά προάγουν τις ατομικές και όχι τις από κοινού αποφάσεις.
Προς επίλυση παρεξηγήσεων, παραμένουμε στην εκδήλωση ως εθελοντές, αλλά όχι σαν συνδιοργανωτές.
Η τοπική κοινότητα παραμένει πιστή σε αυτά που έχει υποσχεθεί να πραγματοποιήσει για την εκδήλωση και όποτε ζητηθεί περαιτέρω η βοήθεια της, θα την προσφέρει!
Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στην εκδήλωση σας.
 
Με εκτίμηση,
Το Τοπικό Συμβούλιο Γαυρίου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.